Citiraj:
Autor MIK
Jucer sam promjenio ulje u kočnicama na "nagovor" frenda. Mislio sam odvesti bajk u servis da to tamo srede ali mi frend kaže da samo moram imati kit za to i da to nije neki problem. Pošto sam kit dobio u kompletu primio se posla i sad radi kak treba. Kao ulje sam stavio UK4.
|
Sorry Mislav što sam ti se onako kasno javio, ali eto - buraz je imao grdu alergijsku reakciju i zavšrio u pol noći na hitnoj. Pokušao sam se ujutro dići, ali niš od toga
Jel ti opet blokirala kočnica kad se zagrije jako ? Ili sada sve kako treba ?
Jučer sam prvi puta osjetio prednost hidraulike naprema V-brake-u. Po spusti sa Japetića, ruke su mi skoro otpale od kočenja, prvo sam kočio sa dva prsta, pa pri kraju kad su mi već podlaktice otpadale od držanja volana i kočnice i sa 3.
Moram se "pohvaliti" kako sam se jučer ubio ko svinja na spustu sa Japetića. Ali istina je, Bog čuva pijance, budale i one bez kacige

. Zbog nedostatka iskustva sa ovim bajkom i gumama, uletio sam u kanal od blata, nisam se mogao izvuć i preletio u granje na rame/glavu. Sad, čim ostane para, idem po kacigu, jer jedno je imat sreće, a drugo izazivat sreću...