View Single Post
Staro 13.06.2009., 23:13   #50
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor masterpain Pregled postova
Sve jasno, znao sam za to al ovak je dobro, čvrsto zašerafljen i gore i dole s doljnje strane..

Zar je to Genius pad za par deset kuna kojem uvijek nakon par dana otpadne kursorski gumb?? Igra se PES? a?
Ovo gore jeste Geniusov gamepad, ali ne otpadaju dugmici sa njega. Jedan od kvalitetnijih gamepadova koje sam ikada imao u rukuama, a boga mi, imao sam ih jako dosta. I da, kosta oko 40kn.

Citiraj:
Autor Sonic1984 Pregled postova
Reci mi dali li ima ikakve razlike tebi u temperaturi sta se tice postavljanja venta u sredini.......
Ja sam bia prova na kratko (bia sam uvatia vezicama cisto probe radi) pa su mi temperature bile iste.....
A pazi, razlika u temperaturi nije spektakularna, i sve zavisi od toga kako su ti rasporedjeni ostali ventovi po kucistu i kako su slozeni kablovi.

Meni je u idleu temperatura bila ista, a u loadu nesto malo manja 2-4°C. Ja sam to kod sebe vise napravi radio "kompaktnosti" hladnjaka nego zbog temperatura. Onako zjapi rupa izmedju tornjeva, a zauzima mi prostor bespotrebno kada vent visi sa jednog od njih.
Ovako imam sve super sredjeno i zauzima najmanje mjesta sto moze.