Citiraj:
Autor masterpain
Sve jasno, znao sam za to al ovak je dobro, čvrsto zašerafljen i gore i dole s doljnje strane..
Zar je to Genius pad za par deset kuna kojem uvijek nakon par dana otpadne kursorski gumb??  Igra se PES? a? 
|
Ovo gore jeste Geniusov gamepad, ali ne otpadaju dugmici sa njega. Jedan od kvalitetnijih gamepadova koje sam ikada imao u rukuama, a boga mi, imao sam ih jako dosta. I da, kosta oko 40kn.
Citiraj:
Autor Sonic1984
Reci mi dali li ima ikakve razlike tebi u temperaturi sta se tice postavljanja venta u sredini.......
Ja sam bia prova na kratko (bia sam uvatia vezicama cisto probe radi) pa su mi temperature bile iste.....
|
A pazi, razlika u temperaturi nije spektakularna, i sve zavisi od toga kako su ti rasporedjeni ostali ventovi po kucistu i kako su slozeni kablovi.
Meni je u idleu temperatura bila ista, a u loadu nesto malo manja 2-4°C. Ja sam to kod sebe vise napravi radio "kompaktnosti" hladnjaka nego zbog temperatura. Onako zjapi rupa izmedju tornjeva, a zauzima mi prostor bespotrebno kada vent visi sa jednog od njih.
Ovako imam sve super sredjeno i zauzima najmanje mjesta sto moze.