View Single Post
Staro 13.06.2009., 20:43   #97
revenion
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
Problem oko overclockinga (Asus 3650 Silent HD 512mb agp)

Ovako,imam jednostavan problem no nemogu ga rijesiti(btw nadam se da pisem u pravi forum),jednostavno nemogu overclockat,probao sam sa CCC-om ATIToolom te ATi Tray Toolom i nijedan ne radi,zapravo nije da ne radi nego svaki put kad pokusam overclockat vraca se na standard Core 722,Memory 495...U ati toolu se 3d monitor ne updejta tj radi al ne mice slidere,a ako ih ja micem i kliknem na set clock samo se resetiraju,u ATI trayu mi je slicno ali mi se cesto zna dogodit da je core clock na(cudno) 109 do je memory na 990(sto ako iskljucim DDR pokazalo vrati na 495)no u trayu radi 3d monitor i pokazuje mi maxi jedno 10** takoder i memory ide do 1000(sa 495)no uvijek se resetira...Uglavnom nemogu nikako overclockat...takoder...Imao sam nekih problema pa sam moramo formatirat komp,prije formacije sam koristio takoder neki agp hotfix neznam tocno koji ali sad koristim ati-jev 9.5 bez CCC-a znam da sam prvi put koristio jedan custom hotfix koji je bio izdan od jednog lika sa atijevog foruma verzija je bila 8.8 stvar je u tome sto su performanse bile jedno 3 puta bolje...mislim mogu i sad sve nekak pokrenut al naprimjer cak mi 1.6 laga...normalno ga igram na 20fps-a a prije je bilo 40+ uvijek(hrpu skinova imam)tf2 mi ide na 10-15fpsa dok je prije bio uvijek 25-40 fpsa...takoder sam mogao igrat f3 na jedno 20-30fpsa(koji jos nisam probao opet instalirati)na high na najnizoj rezi(lol znam no vise volim detalje nego rezoluciju...)a sada neznam vjerovatno ce ic na 10fpsa...takoder imam simse 3 koji konstantno idu na 10-20 fpsa...sto mi je totalno cudno...no jednostavno neznam koji je problem,performanse su mi tesko pale(koristim XP SP2 btw)otprije imam p4 od 2.8ghz 2.5gb rama i nesto stariju maticnu neznam ime samo znam da je isla u neki HP-ov desktop kompjuter,ako je ta informacija potrebna budem skinuo Everest pa cu stavit...mislio sam da je problem u overclockingu pa da pokusam overclockirat mozda se vrati na staro...no posto nemogu mislim da to nije jedini problem,ajde,ako moze pomoc,zahvaljujem unaprijed
revenion je offline   Reply With Quote