Trebao bi j aprobat ja clockati komp bez TV kartice, možda još izvadit modem i umjesto FX5200 kartice staviti S3 Trio grafičku s 4MB-a

Možda bi onda imao dovoljno stabilan napon da bi mi se na 2400Mhz vrtio na 1.725V, kako bi trebao radit.
Evo stavio sam ga na 11x200@1.65V. Znam, znam. Radio on i na 1.625V, bez problema, ali kada ti napon šeta od 1.6V do 1.8V kad je stavljen na 1.625, onda je bolje dati malo više voltaže nego štoje potrebno, tkao da ona najniža voltaža na koju padne ne bi bila manja od minimalnoga na kojem radi proc. :confused: :confused: :confused: Znate u biti o čemu ja tu brbljam.
Napajanje, hmmm, moram prije si nabaviti UPS, jer ovdje malo malo pa migne stuja, nestane za trenutak, baš dovoljno da mi se komp resetira. Ali hmmm, možda ni nije potrban UPS, jer kvalitenije napajanje može to konpenzirati, taj pad napona stuje, hmmmmm. Anyway, trebam prije doći do love, pa ond amogu razmišljati o kupnji nekih stvari. Uzeo sam mobilac da ga vrtim na 2.4GHz, a napajanje mi deće dopustit. Ispadne mi da sam bacio love za ništa.