View Single Post
Staro 10.06.2009., 13:18   #153
Viperpitbull
Banned

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Svxyzab Pregled postova
Oke vjerujatno je ovo vec receno po tisučeti put ali kupio sam polovni Iphone i sad ubacim svoju VIP karticu i nakon utipkavanja PIN-a on reče "no service"...
Šta da napravim?
Drugo, kak da znam koji imam Firmware, tamo u settingsima general piše modem Firmare 02.28.0, valda je to to... dali sad za jailbreak moram vracat verziju verziju 2.2 kako da to napravim?
Po mogucnosti hocu izbjeci upotrebu itunesa i opcenito prenosa podataka preko Wi-Fi-a, i vidim da postoje alternative iphone file managera kao I-funbox..., Može li mi neko ukratko reci šta kako i gdje dalje, jer s ovim nemogu ništa

I još me zanima software za windows koji omogucuje backup iphona, znam da ima jedan za Mac OS

Ovako kaj se tice toga da ti neardi sa VIP karticom to je zato sto je LOCKAN na T-COM ali ima jedna dobra strana imas dobar MODEM FIRMVARE pa se da Softwerski otkljucati znaci treba ga JB i onda staviti JelowSnow na njega da bi radio na sve Kartice.
Sa iFunBoxom mozes sve i svasta raditi na iPhonu samo ga skini sa NETA ali iTunsi su ti potrebni pogotovo ako ces htjet staviti OS 3.0 jednog dana isto tako nerazumijem sta je tako lose na iTunsima??

ako neznas kako napraviti JB onda mi se javi pa se dogovorimo jer moras paziti da se stavi CUSTOM Firmware koji nedize BASEBAN jer inace nista od UNLOCKA na druge Kartice

A za BACKUP imas iTunse i neznam AMA bas Nikoga tko ima MAC i da koristi nesto drugo osim iTunsa za BackUp iPhona jer je jednostavan i sve radi kako treba
Viperpitbull je offline   Reply With Quote