Citiraj:
Autor Wolverine
pa LGA775 je star i ''provjeren'' pa još uvijek ima grdih problema sa nekompatibilnošću, X38 chiseti i ballistixi, općenito gigabyte i ballistixi, Corsairovi Dominatori sa pola ploča na tržištu, LGA sa nvidijinim čipovma 680SLI 780SLI i njihove mušice, ploče sa 790SLI i koruptanjem instalacije OS-a.... samo želim reći kako svaka platforma ima svoje mušice. A kod nekih one nisu već godinama ispravljene.
meni se konkretno acad u win7 7000 sruši jednom u 15 pokretanja što zna biti živcirajuće no problem je u nvidijinim driverima jer ga oni sruše tak da se nadam da će se to riješit
Ista mi je stvar sa renderiranjem u artlantisu gdje mi nekad dovrši render a nekad pukne. No kod mene se radi o malim scenama koje se rendaju po 15-20min pa me zaboli, njemu da pukne na 90% render koji se odvija već par dana mislim da bi puko

|
Nisam ja reko da s775 nema problema, no nije li sigurnije uzet platformu za koju tocno znas koje musice ima nego novu za koju se ne zna koje musice ima...a imat ce ih 100%, kao i svi drugi?
Sto se Win7 tice, daleko je to od pouzdanosti, no to je bilo u kontekstu isprobavanja. Istu stvar mozemo primjenit na windowsima kao i hardveru, ali ako covjek ima 12GB RAMa onda nema puno izbora