Citiraj:
Autor Denzil
Reko bi ti da pretjerujes ali ne bavim se renderiranjem pa ne znam i necu ti solit pamet.. no koristiš NOVU tehnologiju, još se ne zna što je dobro a što nije i što je kompatibilno a što nije.
Ako trebaš računalo za posao odi na nešto PROVJERENO a ne riskantno.
I daj više skini se s tog XPa i stavi Vistu64 UE ili čak Win7 koji radi prejebeno meni doma i na poslu na Pentium4 3GHz sa 2GB RAMa i grafom od 170kn!!
Kad isprobaš drugi software javi se..
EDIT: XMP ti je u BIOSu akoga imaš..
|
Pretjerujem s cime ??? Kod renderinga RAMA i GHZ nemos imat previse, nikad i nikako (imam 3 Quad render savea pored mene i ni to nekad nije dosta pa se animacija renderira po 2-3 tjedna dan i noc). A X58 chipset ba si niej tako nov tj. na trzistu je vec oko pola godine ako ne i vise.
O kompatibilnosti nebi previse trosio rjeci jer da si procitao topic kako treba skuzio bi da je ovaj RAM explicitno naveden kao FULLY Compatible sa ovom plocom tako da..
O Visit - Zasto bi ja sad isao kupovati VISTU i dao 1500kn kad imam savrseno dobre WinXP 64Gb koji mogu adresirati 128GB ??? Znas nije sve u torrentima, nekad nesto treba i kupit

.
A o Win7 nebi trosio previse rjeci, predlazes da stavim BETA OS na komp za POSAO koji mi treba svakodnevno ? I onda da se zaj.. sa trazenjem drivera i razlozima zasto neki programi ne rade ili ne rade kako treba

? Da to bi bas bilo super rjesenje

.
Uglavnom nesluzi svim kom za igranje i isprobavanje raznog softwera i surfanje..., znaci meni treba sto brza mashina sa sto vise RAMa jer ja sam na 8Gb od 2007 (i vise mi nije dosta) tako da u danasnje vrijeme kad ploce na x58 chipsetu podrzavaju 24Gb a 12Gb nije nikakva egzotika kako ti mislis.