View Single Post
Staro 05.06.2009., 14:48   #34
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne, nevidi ih BIOS, Bios je najnoviji/zadnji (0603 od 19.5.) i on vidi 8GB 8kad se komp boota ispise 8196 i vjerujem da iz tog razloga ni windowsi nevide vise (normalno) ali mi nije jasno kako Everest i CPU-Z onda vide svih 6 stickova tj. 12GB . Cudna situacija. Uglavnom skuzio sam na Asus forumim da nisam jedini i da hrpa ljudi ima s time problem (neki su cak mjenjali po dvije ploce i opet isto) i sa drugim RAMovima i da se sve svodi na LOTO. Nekima radi nekima neradi neovisno jel Corsair, Kingston ili nesto trece od RAMova. Brijem da je ipak do Asus BIOSa koji ne adresira kako treba. Uglavnom cuo sam se sa deckima iz MSANa i oni su isto dosli do zakljucka da ovo nije prvi slucaj ali da nekog sigurnog rjesenja nema (za sad) ali nude da im to sve dostavim na testiranje pa ce oni pronac plocu na kojoj to radi .

E sad posto uskoro idem u ZG mozda im to i odnesem pa nek rjese problem prije nego odustanem od kupovine jos jedne ASUSice za kuci jer dosta mi je vise GBovih musica, sad prelazim na Asus musice/muhe .

BTW proc se clocka savrseno (eno ga renda na 3.8GHz (20*190) stabilno od jucer ali kad uhvatim vremena budem probao jos navuc jer brijem da mora ici jos kad je ovo tako lako bilo postelat ).

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 05.06.2009. u 15:01.
Lewis je offline   Reply With Quote