View Single Post
Staro 20.08.2004., 00:55   #15
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
to što si čuo su očigledno gluposti moje je mišljenje da abit nema Nf 3 250 ploču zato kaj chipset nije inicijalno bio najstabilniji a i driveri su im bili bugoviti
kak to misliš izjednačili?
K8t800 je po svemu bio bolji chipset od nF 3 150 pa je nvidija morala stizat VIA-u sad su tu negde s tim da je po meni K8T800pro bolji i što je najvažnije stabilniji
a to da su se svi izjednačili to možeš si mačku za rep objesit ( baj d vej mislim da bi jelc tak rekel )
velike su to još uvijek razlike a isprobao sam hrpu ploča zadnje vrijeme tak mi nekakav chaintech ili shutlle ne bi nikad došao u obzir
Ovak, da ja kao VIA vlasnik dam svoju riječ.Mislio sam si nabaviti
nforce-icu.Nisma uopće u tom trenutku mogao.Sad imam viau.Super sam zadovoljan!S obzirom da sve koriste HT, a mem k je na cpu, razlike u perf se svode više na drivere i slično, nego na neku stvarnu razliku među čipsetima.Imaju tu i udio MBO makersi koji još "tweakaju".Mislim da razlike u performansama praktično da i NEMA.Nvidia ima firewall, a via sada ima i lock.Uzeo bi nvidiju da sam mogao, ali ne mogu reći da sam sada nešto izgubio prebitno...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote