View Single Post
Staro 20.08.2004., 00:45   #14
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
a) neznam zašto abit nema nforce 250 ploču (čuo svakakve GLASINE npr: da čekaju DFI, da su se "posvađali" sa nvidijom ) ,ali sigurno nije zbog toga što je nforce3 250 loš čipset

VIA i nvidija su se podosta izjednačili otkad je VIA stavila AGP/PCI lock,ali po onome što sam čitao na stranim forumima nvidija još uvijek vodi glavnu riječ što se "power usera" tiče

b)pričam o nforce3 250 ploči (K8N čini mi se) koja je uz MSI najpopljuvanija ploča od strane usera na netu

ma toliko su se svi izjednačili da sa abitom,asusom,epoxom,dfi-em ziher nemožeš pogriješiti ako ideš na stock frekvencije....a i chaintech,gigabyte i shuttle (još uvijek najjača s754 OC ploča...čeka se DFI) imaju opake ploče za a64.....sve su to postale slatke brige
to što si čuo su očigledno gluposti moje je mišljenje da abit nema Nf 3 250 ploču zato kaj chipset nije inicijalno bio najstabilniji a i driveri su im bili bugoviti
kak to misliš izjednačili?
K8t800 je po svemu bio bolji chipset od nF 3 150 pa je nvidija morala stizat VIA-u sad su tu negde s tim da je po meni K8T800pro bolji i što je najvažnije stabilniji
a to da su se svi izjednačili to možeš si mačku za rep objesit ( baj d vej mislim da bi jelc tak rekel )
velike su to još uvijek razlike a isprobao sam hrpu ploča zadnje vrijeme tak mi nekakav chaintech ili shutlle ne bi nikad došao u obzir
pinsla je offline   Reply With Quote