Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
a) neznam zašto abit nema nforce 250 ploču (čuo svakakve GLASINE npr: da čekaju DFI, da su se "posvađali" sa nvidijom ) ,ali sigurno nije zbog toga što je nforce3 250 loš čipset
VIA i nvidija su se podosta izjednačili otkad je VIA stavila AGP/PCI lock,ali po onome što sam čitao na stranim forumima nvidija još uvijek vodi glavnu riječ što se "power usera" tiče 
b)pričam o nforce3 250 ploči (K8N čini mi se) koja je uz MSI najpopljuvanija ploča od strane usera na netu
ma toliko su se svi izjednačili da sa abitom,asusom,epoxom,dfi-em ziher nemožeš pogriješiti ako ideš na stock frekvencije....a i chaintech,gigabyte i shuttle (još uvijek najjača s754 OC ploča...čeka se DFI) imaju opake ploče za a64.....sve su to postale slatke brige
|
to što si čuo su očigledno gluposti moje je mišljenje da abit nema Nf 3 250 ploču zato kaj chipset nije inicijalno bio najstabilniji a i driveri su im bili bugoviti
kak to misliš izjednačili?
K8t800 je po svemu bio bolji chipset od nF 3 150 pa je nvidija morala stizat VIA-u sad su tu negde s tim da je po meni K8T800pro bolji i što je najvažnije stabilniji
a to da su se svi izjednačili to možeš si mačku za rep objesit ( baj d vej mislim da bi jelc tak rekel

)
velike su to još uvijek razlike a isprobao sam hrpu ploča zadnje vrijeme tak mi nekakav chaintech ili shutlle ne bi nikad došao u obzir