View Single Post
Staro 19.08.2004., 23:04   #1615
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Nekaj se slabo posta od kad je Voyager počel.
Ajde da prestignemo žderonje brojem postova.

Siguran sam da sam se najvise veselio Voyageru od svih

Samo vec 2 godine imam alergiju od TV-a

Ne gledam gotovo nikad.

Prvu bateriju repriza sam ostavio da se snimi za vikend, a tako ce
biti i za nadolazeci. od 3-će sezone sve imam vec odavno na VHS-u.

Ma meni je i taj Voyager kao brod predivan, jednostavno je tehnologija naj elegantnija do sada.

I prije je zvucalo glupo kad netko ispali recenicu tehnoloskih nebuloza a u sekundi dobije verifikaciju od posade u jos blesaviijem tehnoloskom odgovoru, no u Voyageru me to uopce ne smeta Sve je nekako sjelo na mjesto.

Naj depresivnije u filmskom serijalu ST-a (prva 3) je sto je unutrasnjost broda toliko flourescentna i sintetska kao da su prenamjenili neki polit biro u nekom komitetu i rekli : E' djeco ovo ce nam biti space ship !

Da ne govorim o groznim kutovima kamere (krupni planovi - left - right - front - close up) koja je sve u brodu cinila malim prascicima u onim kombinezonima iz Bauhaus-a, a kapetan Kirk i njegova mala skembica su bila lagana najava za Hasellhofa

Voyager nema ni jedan kutak broda koji nije zanimljiv.
I sve te civilizacije, da, civilizacije a ne neke po tisuciti put jedne te iste varijacije na humanoide.

Ona epizoda kad oni nevidljivi doktori rade experimente na Katici i ekipi (migrena za Katicu) te i kad ih uz pomoc 7of9 i doktora uspiju
odmaskirati za posadu ali opet nemogu istjerati sa broda jer imaju
superiorniju tehnologiju...Katica zdravo seljacki pokazuje kako je
modernija tehnologija tvrdoglavosti i blefa.......te im kaze : Dobro, ako nas ne zelite napustiti, onda cemo se svi zajedno zabiti u prvu planetu :clap:

Ne bas sofisticirana rezolucija ali efikasna.
Visage je offline   Reply With Quote