Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Nekaj se slabo posta od kad je Voyager počel.
Ajde da prestignemo žderonje brojem postova.
|
Siguran sam da sam se najvise veselio Voyageru od svih
Samo vec 2 godine imam alergiju od TV-a
Ne gledam gotovo nikad.
Prvu bateriju repriza sam ostavio da se snimi za vikend, a tako ce
biti i za nadolazeci. od 3-će sezone sve imam vec odavno na VHS-u.
Ma meni je i taj Voyager kao brod predivan, jednostavno je tehnologija naj elegantnija do sada.
I prije je zvucalo glupo kad netko ispali recenicu tehnoloskih nebuloza a u sekundi dobije verifikaciju od posade u jos blesaviijem tehnoloskom odgovoru, no u Voyageru me to uopce ne smeta

Sve je nekako sjelo na mjesto.
Naj depresivnije u filmskom serijalu ST-a (prva 3) je sto je unutrasnjost broda toliko flourescentna i sintetska kao da su prenamjenili neki polit biro u nekom komitetu i rekli : E' djeco ovo ce nam biti space ship !
Da ne govorim o groznim kutovima kamere (krupni planovi - left - right - front - close up) koja je sve u brodu cinila malim prascicima u onim kombinezonima iz Bauhaus-a, a kapetan Kirk i njegova mala skembica su bila lagana najava za Hasellhofa
Voyager nema ni jedan kutak broda koji nije zanimljiv.
I sve te civilizacije, da, civilizacije a ne neke po tisuciti put jedne te iste varijacije na humanoide.
Ona epizoda kad oni nevidljivi doktori rade experimente na Katici i ekipi (migrena za Katicu) te i kad ih uz pomoc 7of9 i doktora uspiju
odmaskirati za posadu ali opet nemogu istjerati sa broda jer imaju
superiorniju tehnologiju...Katica zdravo seljacki pokazuje kako je
modernija tehnologija tvrdoglavosti i blefa.......te im kaze : Dobro, ako nas ne zelite napustiti, onda cemo se svi zajedno zabiti u prvu planetu :clap:
Ne bas sofisticirana rezolucija ali efikasna.