evo sad ce jedan malo poduzi post.
dakle evo zake ja nepostam vise. hm i sam sam se zapital i skuzil sam zapravo da je to vrlo ocito rijesenje, naime ovo je vec treci put da gledam voyager izpocetka tak da ono nemam vise kajraspravljat sa ostalim jel vise manje sve nepoznanice na tu temu su poznate pa je daljnja rasprava zapravo i nepotrebna.
no gledajuci malo voyager stvarno sam zaboravio koliko je bio dobar i na kojem nivo je bio. tako kad ga sad usporedim sa DS9 skuzi sam da su nas ovi toliko ubili u pojam sa debilnim epizodama da i najlosija Voyagerova epizoda izgleda ko Mrak mrakova.
sad mogu sa 100% sigurnoscu reci da je DS9 bio najgori serijal u povjsti ST-a, abr meni osobno.
da se malo opet vratim na Voyager evo sve epizode kaj sad dosad gledal su bile odlicne i puno zanimljivije i recimo to profesionalnije odradjene nego ekipa iz DS9. hm jos jedan razlog zasto ne pisemo je taj kaj vise nemozemo spekulirati kak ce zavrsitikad svi ionako znamo kak bude. osobno mi je zao sto je voyager zavrsio tako kako je jel su njegovim zavrsetkom zapravo onamogucili nastavak radnje, tj. mogli bi je nastaviti tek da se nesto drasticno promjeni, tipa otkriju nvi nacim prijevoza da mogu potovati medju galaksijama a ne biti samo u svojoj. ili ljenjanjem proslosti.
no nakon ovoliko flozofiranja vjerojatno je i vama pun q citanja mog posta kojeg ionako pola niste procitali tak da evo to je sve zasad. ima se jos mnogo toga za reci ali bolje polako.