Tema: Asrock P43DE
View Single Post
Staro 29.05.2009., 11:11   #6
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor tomasini_ Pregled postova
Upravo tu matičnu jučer sam odabrao za računalo koje slažem prijatelju. Da možda ipak odaberem neku drugu ploču približno iste cijene (u adm-u)?
slobodno zemi tu matičnu, poprilično je solidna s moje strane, ak oš neš stabilno. imala je manje više te neke bisere prilikom prvog boot-a, al nakon toga je čist solidno.

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
sa šrota na Asšrot, sto se cudis?
Aj ne kenjaj, AMD-i ako ništa drugo imaju jebeno lakše riješen sustav za montiranje kulera. markos i ja smo se jebavali pol sata dok nismo namontirali shurikena gore, i otpali nam palci dok smo ga stavili... Kad sam išo stavljat kuler sam skoro požalio kaj sam prešo na intela XD

Ovak, moji komentari na E7500... Čist solidan proc. U meni iznimno bitnom benchu, Cinebench 10 je rezultat sa multi-core renderiranjem bio samo 15 sekundi sporiji od phenoma. na phenomu je trebalo 2min 20 sek da to zrenderira, dok je ovaj to za 2:35 - 2:38 izradil bez problema, a u Cinemi 4D ima dosta stvari koje još uvijek nisu multi-threaded (tipa dynamics modul, onak, wtf?) tak da mi veći takt po jezgri puno više paše.

vidjet ćemo kak će se nositi kad ga dignem na 3.2, sad je na stock 2.93 gHz
Vrga je offline   Reply With Quote