doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by zagi
Eh, mrak ste momci, dajete si truda HVALA
Ponudit cu svoju kantu za 2000 kn, bez prže i bez monitora 17 " lg flat, pa ko voli nek izvoli.
U slučaju da neđem kupca imam 5000, pa ako prodam mogu i nesto uzet na karticu(hvala bogu na tom malom plastićnom štamparijom novca).
Inače sam ATI jevac, ali u zadnj vrijeme moram priznat da sam u laganoj dilemi.
|
Nema dileme, prijatelju.U ovom trenutku, nvidia je THE best.To ti mora priznati i najzagriženiji ATIjevac, jednostavno činjenice...
NVIDIJA je pušila s FXom, sad je došlo njeno vrijeme.U doomu 3 recimo, brža je daleko, u svim novijim testovima JE, i to dosta.Ima shadere 3.0, directx9.0c, i potpuno podršku za budućnost što ATI nema, a izvlačio se kako shaderi nisu bitni.Nvidija ti je puno bolja trenutno investicija za budućnost.Da ti smao kažem, ja sam na početku mislio uzeti x800xt PE, ali akd sam vidio da je ništa jeftiniji od nvidije, kad su oni sredili drivere-vidim da dere jako tu karticu, a time je puno bolje opremljena featureima.Moje misšljenje-uzmi si bilo što što možeš priuštiti iz 6800serije, ja garantiram da nećeš biti nezadovoljan!
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|