View Single Post
Staro 27.05.2009., 01:23   #73
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ekipa, prijedlozi su dani, prijedlozi su uzeti u obzir. Kompromisi su napravljeni, a Futuremark paleta je ubačena iz razloga što će se testirati i performanse upravo čitavog sustava s obzirom da će svi raditi sa istim hardverom, a kasnije smo ubacili i overclocking same integrirane kartice u cijelu priču. OCCT se testira na 3 sata. Također, podrazumijeva se korištenje isključivo MS Windows operacijskog sustava i točno određenih aplikacija i verzija istih. Dakle, nitko neće vrtjeti Pi u MathLabu ili na Linux distrama, hvala lijepa

Na kraju krajeva nije fora ako je sve idealno, pri tome mislim na odabir (ne)uobičajenih benchmarka, a OCCT je ubačen iz nekih očitih razloga (kako vidite predajete samo grafove, a ne SS-ove završenog testa).

U vezi varanja, znam(o) da ćete varati, nismo ni mislili da nećete, unatoč upozorenju i napomeni...Pokušajte slobodno, nismo ni mi sisali vesla, Bože moj

P.S. rezultati će se predavati na kraju, odnosno nečiji se rezultati neće se objavljivati do kraja natjecanja, kako bi stvar bila zabavnija Pravila su definitivna.
Razer je offline