Citiraj:
Autor Beren
Uz onakva pitanja, iskreno se čudim što ih je bilo i 18.
|
Hoćeš reć da su pitanja bila preteška i da se svako od njih nije moglo zguglat?
Citiraj:
Autor McG
Znam da se podrazumijeva korištenje Windows sustava za sva testiranja, ali u pravilima to nije navedeno, tj. ne ističe se Windows kao jedini sustav na kojem se vrše sva testiranja. Tak da dok bude neko "muku mučil" s tweakanjem svega pomalo za npr. SuperPi neko se lako more odlučiti za drugi OS koji ne ždere tolko resursa ili se u krajnjem slučaju da podesiti daleko bolje od Windowsa i evo vam veselja. Odvrti se SuperPi 1.5 kak i pravila nalažu, ali je u pitanju drugi OS, jer se u pravilima ne navodi da se koriste isključivo Windowsi i svađe ne nedostaje. 
|
Stvar je u tom što za npr. SPi Windowsi najbolje i odgovaraju kao i za ostatak ovih bencheva. Resurs nema baš neku veliku ulogu kod Pi kalkulacija a ne baš ni ostatak. Testirao sam Pi na 30-40MB i 120MB žderanja resursa i rez je isti
Citiraj:
Autor Baja 001
Imam samo jedno pitanje.
Zar Xtremepower nije davno BANani Quake
Čisto informativno (NHF).
|
Ne spominješ malog Bačića onda?
Krešo, definiraj koliko se vrti (glupi) OCCT? U natuknicama je 3h a kroz tekst i dalje 6h.
I čemu PCMark pobogu... Dođe netko sa SSDjem/RAIDom i sličnim pizdarijama i nemre ga nitko stić. IMHO ovo je najdebilniji bench za ovakvu vrstu natjecanja al eto nek ostane...
I ova zadnja boldana se nebude poštivala, u to sam uvjeren jer jedan kompetišn na balkanu nemože proć da se ne vara na neki način a dokaz koje se hlađenje koristilo za određeni bench ne postoji. Ja sam debelo protiv toga al znam da će bit onih koji će puno improvizirat sa hlađenjem.