Tema: funny pics
View Single Post
Staro 17.05.2009., 11:56   #426
dravskimost
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: OS/ST
Postovi: 0
http://www.livno-online.com/images/s...rris_lokal.jpg

Chuck Norris: Čuvam hrvatsku pekarnicu i ponosim se time!


Američki glumac i majstor borilačkih vještina Chuck Norris, na svojoj je web stranici objavio kako mu posljednjih dana sa svih strana stižu informacije o pekarnici u Hrvatskoj koja koristi njegovu fotografiju kao zaštitu od provalnika.

- Pod mojom fotografijom stoji natpis: "Ova trgovina je pod zaštitom Chucka Norrisa", piše 'Teksaški rendžer' u svojoj novoj kolumni.

- Vrlo sam počašćen što pomažem smanjenju kriminala bilo gdje u svijetu, makar i fotografijom. (Svi bi mi voljeli da je to tako lako!) No volio bih zaštititi buduće naraštaje Sjedinjenih Država, a ne samo kolače - nastavlja Norris koji je u ožujku objavio kako bi se kandidirao za predsjednika Teksasa kada bi se ova savezna država odvojila od SAD-a.

Brojni svjetski mediji, od britanskih do južnoafričkih, nedavno su se raspisali o pekarnici u Splitu koja je u više navrata bila opljačkana. Prema njima, vlasnik je odlučio na ulaz postaviti Norrisovu sliku i natpis "Ovaj lokal je pod zaštitom Chucka Norrisa", kako bi odvratio provalnike. Bila je to naravno šala, međutim, djelatnici pekarnice tvrde da se potez pokazao uspješnim. "Otkako je poruka obješena u izlog nikome nije palo napamet dirati pekarnicu, a prije su je pljačkali barem jednom tjedno. Čini se da lopovi toliko poštuju Chucka, da su nas ostavili na miru", izjavila je za britanske medije asistentica prodaje pekarnice.

http://www.livno-online.com/zanimlji...onosim-se-time
dravskimost je offline   Reply With Quote