View Single Post
Staro 12.05.2009., 22:38   #6
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor cho1594 Pregled postova
Ja imam EP45-DS3P i imam problema sa kompom. Više o problemu na linku:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146749

Jedino što još nisam isprobao su napajanje i proc. Je li moguće da je možda problem u napajanju?
Skoro pa nemoguće da je do napajanja tebi.

Nešto drugo te zeza, jedino da probaš svaku komponentu posebno u drugom kompu... da vidiš jel se na njemu pojavljuje to trzanje.

Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
evo.. nek me netko "iskusniji" ispravi ako grijesim...

ali nikad... nikad... nisam imo slucaj da ISRAVNA mbo nece radit s ISPRAVNIM napajanjem... da nisu "kompaktibilni" ili nesta... mislim da je to cista glupost...

imo sam problema kad mbo radi kratki spoj neka napajanja jednostavno nece pokrenit stroj... vald imaju neku zastitu ili nesta...
Slažem se, tu je nešto drugo u igri.

Naime, i ja sam mislio dok sam imao EP45-DS3P i Chiefteka 400 da tu nešto ne štima, jer bi sve uredno spojio, dao "kontakt" na napajanju, tj, upalio napajanje jelte, i sad ploča treba zasvjetlit, LEDice i to, i ništa, ploča mrtva.
I tako 100 puta, mrdam po kablovima povlačim razvlačim i nekad se ploča probudi, zasvjetle LEDice i mogu ju upaliti.
No kasnije opet isto, i to me dosta zezalo, dok jednom nisam sve izvadio iz kučišta i skužio da nisam jedan distancer stavio ispod ploče.

Neznam kako je sa drugim pločama ali Gigabajtice valjda vole imati sve distancere ispod sebe, izgleda im je to i neka zaštita.

I od tada do njenog prodavanja nijednog problema, ploča se uvijek probudila.