Ja sam do sad rastavio povelik broj x2 i mogu sa sigurnošču reči da ako se ona odjednom počela pregrijavat to je u 98% slučajeva kriva prašina koja se nakupila u ventu što je najsmješnije ona krlilca ili lističi kako god to očete nazvat su tako usko poredana da ni zrno prašine ne propuštaju da prođe kroz vent, tako da nakon 2-3 mjeseca korištenja na prvom heatsinku imaš tako debel i nevjerojatno nabijen sloj prašine da nimalo zraka nemože proči kroz karticu nego se sve vrača nazad u kučište u ovakvoj situaciji čak ni komprsor ne pomaže jer više nemaš zrna prašine neko divovske grudve koje zrak nemože više progurat ni kroz koji dio grafe nego je rastavljanje jedina mogučnost. Ovo i nije toliki problem nama koji to znamo rastavit očistit i ponovno sastavit ali prosječni user nema nike druge opcije nego odnjeti grafu na čiščenje što če mu dobro i naplatiti ( p.s. ja sam jedan od tih što to naplačuje i moram reči da sam dosta zaradio čisteči ove zvjerčice) ili pustiti da mu grafa izgori te onda tražit zamjenu.