Citiraj:
Autor Nikky
Utvrdi točnu reviziju tj. na kojem chipsetu je bazirana pa po tome traži zadnju ver drajvera. Po opisu prvo je on sumljiv, slijedeće probaj podesit fiksne IP postavke.
Nisi naveo jel koristiš p2p programe jer i zbog njih dobiješ isti rezultat ako ih nisi dobro podesio (ograničenje max br konekcija i max bandwith).
|
Nisu p2p programi zato jer je bila cisto instalirana vista i driveri + ie i firefox,i nista drugo.Nisam se niti sjetio torrente probavat

prije nego mi proradi net,a kada sam skuzio da net ne radi,odustao i nakon 2 sata stavio ponovo xp (koji se vuce ko krepana macka jer je neka blesava verzija s torrenta,ali nazalost jedina koju sam imao pri ruci).stavit cu sutra ponovo vistu i probat to s driverima,ali opet mi nije jasno kako to da u xp-u ne moram instalirat nista (radi mi net prije nego instaliram drivere za graficku

) a u visti nece pa nece (jer ja mislim da je problem samo s driverima od kartice,tako je bilo i na xp-u kada sam ih instalirao,a kada sam skuzio da mi ne trebaju odmah sam ih obrisao i sve 5, e sada kada bi tako nesto uspijelo namjestit u visti)