View Single Post
Staro 06.05.2009., 17:40   #24
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Meni ne,jer dok se to bude dogodilo,i ovo kvodovlje koje nam je sada dostupno neće biti ništa posebno po pitanju snage.Znači,ili kvoda znaš iskoristit sada,pa ga kupiš,ili ne znaš.A kupovat ga jer će za neko vrijeme u bližoj budućnosti tobože se isplatiti,je bedasto.
U potpunosti se slazem s tobobm i bilo je vec puno rasprava tu o isplativosti procesora. A moje misljenje je da ako s tim procerorom ne zarađujes za kruh, ne isplati se za njega dati vise od 800 kn. A ovi sto toboze kupuju da bude poslije isplativo, lol. Kad jedna generacija procesora postane slaba, onda to postaje njezin najeftiniji i najskuplji primjerak..

Netko je jednom naveo primjer od prije3-4 godine. Aktualni su bili recimo Athlon 3000+ koji je koštao normalnu cjenu, a Athlon 3500+ tadasnji top model je kosta jako puno vise i vjerovatno su tada neki taj proc kupovali da ga iskoriste u blizoj buducnosti. Danas, u biti prije dvije godine i jedan i drugi proc su bili jako spori..
Tako da ako vam kom sluzi za multimediju, surf i tu i tamo pokoju igru, nem svrhe davati za proc vise od 700-800 kn..
srale7 je offline   Reply With Quote