View Single Post
Staro 12.08.2004., 02:02   #20
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by Toncek
Vidim u sigu, kupio si onaj komplet bezicne comb-tipkovnice i misa??? 2100 kn. Je li cemu?
ovak, da sam moro dat svoje novce za to, nebi kupio ni u snu.

komponente su vrlo kvalitetne ali i daleko precijenjene...

osobno mi se nekak vise svidja wheel mouse optical, manji je i bolje lezi u ruci od ovog cudovista. isto tako i refresh mu je bolji.
sa mx900 mishom imas bolji senzor koji radi i na glatkim i reflektivnim podlogama, dakle sto god stavis pod njega mis radi..

tipkovnica je na dva dijela, i capice za "podizanje" tastature postoje samo na glavnoj tipkovnici, a ne i na keypadu.. dakle pusiona, ak ti ne pase skroz ravna tastatura neg volis da je nakosena, onda ti je keypad nizi od ostatka... na kraju sam ostavio keypad odvojen i koristim samo tipkovnicu...

tipke su inace vrhunske kvalitete, poput onih koje nalazis na dobrim laptopima. jedina zamjerka je razmaknica (space bar) koji je ocito prevelik za senzor koji se nalazi ispod njega, tak da ti bas ne registrira svaki put kad ga stisnes.. tj moras ga fakat stisnut osjetno da radi, ak si naviko brzo tipkat i lagano sjedas na tipke (poput mene) onda je to krajnje iritantno

ak imas 2100kn ili kolko vec kosta u hrvatskoj, mislim da ih mozes puno bolje potrosit...

zgodna stvar je sto sve skupa radi ko bluetooth hub, pa ak imas bluetooth mobitel mozda ce ti to biti presudno u kupovini.

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3