Citiraj:
Autor New One
Hvala. Našao uzrok, bolje da ne komentiram koji sam pacijent  
Glede tvoga, nemam blagog pojma kaj želiš postići, pročitao sam čitav post da nebi bilo.
Ako je poana samo smanjenje temperature onda fakat neznam bi li ti pomoglo to sa rezanjem ili da ti preporučit vent.
Mogu ti reči jedno jedino osobno iskustvo sa hlađenjem grafe: grafa iz konfe ispod nicka, 41 idle i nejde prek 57 load, a sve kaj sam napravio je stavio 80mm vent na kućište drito iznad nje. znači thermaltake Shark, na donji dio bočnog "otvora" samo jedan 80mm iznad venta i ruši do yaya temp.
i to je to  njub domet  tak da GL u traženju rješenja 
|
Drago mi je da si uspio. Savjet mi zapravo nije od direktne koristi, ali si mi dao ideju za koju mislim da ce upaliti. Necu razglabati sto, ali cu u procesu imati priliku i svakako probati ovo kaj si ti napravio. THNX u svakom slucaju.
Citiraj:
Autor Desperados
Ja bih samo rekao da sam od koji dan vlasnik gigabyte 450 s tvornickim zalmanom i grafa se nis ne cuje i jako je hladna kojih 40 stupnjeva na leru i kod igri koji max 50 koliko sam uspio vidjeti uglavnom preporuka u svakom slucaju
|
Prosla voda...

... ja sam bio vraski nestrpljiv jer prije ove 4850 nisam 3 godine kupovao VGA, i kad su dosle, polakomio se i navalio na prvu i najjeftiniju, pa da vidim. Mislim, igrao sam s njom stosta, Oblivion (ne pregrijava se), HL2 serijal (isto
hladna
) i dosta drugih, ali nisam cekao neko retail rjesenje sa alternativnim coolerima

... drago mi je da ove rade, jer mi je inace ova cijela Ati HD4xxx serija genijalna, i teska srca cu se rastati od moje 4850 jednog dana, bez obzira na muke...
it's a bitter-sweet symphony... thnx za ref...