02.05.2009., 12:48
|
|
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Autor d'beast
da te pitam, kak budes ti njima u linksu objasnil zast nosis na servis? zato jer ti winse podize minutu a ne pola minute? hajde molim te, da ja tam na servisu radim, odjebo bi te po kratkom postupku
a drugo, ako ti to toliko smeta, provjeri si u biosu postavke za first boot device, iskljuci pizdarije koje netrebaju itd itd...
ako to ne upali, imas memtest, defragmenter i hirens boot cd (kao sto su ti kolege forumasi vec predlozili)
jer, iskreno, stvarno moras biti poseban da ides na servis s kompom koji ti winse dize minutu a ne pola minute.
|
Citiraj:
Autor Fleks
lolz na temu.
Nedizu mi se windowsi dovoljno brzo
onak opt. biosa, windblowsa, poistekavaj periferiju i mozes na masini staroj 5 godina dobiti full dignute windowse u par sekundi, ali i neupotrebljiv stroj. Dakle ono čemu ? sta deset puta dnevno gasis/palis stroj, pa ti je bitno kolko se dize ? Meni su sve cure do sad rekle da nije bitno kolko se dize, nego kolko stoji dignut, pa ti vidi. Ista ti je stvar i sa OSom.
Drecis se ko malo djete - "nedize mi se brzo" i sutra ces uc u servis sa tatekom i napravili budete tamo show program i to cemu ?
|
Jedini glasovi razuma 
Samo me zanima faca likova na servisu