evo ja sam se malo igrao sa svime i svacime pa sam vas htio pitati sto da disableam od ovih servisa...ovako...komp nije uopce za povezivanje s internetom ili za lan i ostale mrezne stvari...dakle ovaj komp je ko pale sam na svijetu...na slici su prikazani samo oni servisi kojima je startup type automatic...svi ostali su ili manual [vecina] ili disabled....
sve u svemu u ovo par sati igranja skinuo sam boot time s 1: 17 sekundi na kojih 48sec

...pa sad ako bi se dalo jos stogod skinuti bilo bi super...naravno komp ima i printer tako da ova printer opcija bi trebala ostati upaljena.inace sluzi za multimediju [muzika, tv, filmovi] i naravno ako treba sto provrtiti u simulinku,mathematici i ostalom.
eh da i sto se tice ovih audio opcija neznam ako igra kakvu ulogu ali imam zvucnu karticu posebno tj. nije integrirana

loada se jedino poweriso zbog imageova, logitech zbog tipki na misu i onih sa strane tipkovnice [s510 paket] te ovaj prdg koji je nekakvi audio control center...neznam kako bi rekao...ugl sugavo đubre mi je disablealo windowsov volume up/down i sad osim ako ga ne pokrenem jedino kako mogu namjestati jacinu zvuka je preko pojacala [ako netko to zna vratiti neka mi javi...hehe]