View Single Post
Staro 01.05.2009., 21:35   #26
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ja bi rekao da ti je to najvjerojatnije do hdd-a...isto se dogadja i meni s mojim kompjuterom...windowsi mi se dizu vise od minutu...na fresh installu i to nema veze je li xp sp2 ili vista business ili beta 7[fkorz sve original skinuto s msdnaa, osim bete koja je skinuta s microsofta]...sve se dize u razdoblju od 65-75 sekundi...amd x2 5000+, 4x1 DC OCZ, m57-sli-s4, 80gb sata seagate [sistemski], 1TB dodatni spinpoint f1 i x1950pro...sve u svemu ja bi rekao da je disk u pitanju...a trenutno nemam nekog drugog diskovlja da isprovam jeli to stvarno to...

zanimljivo da mi hp mini note 2133 dize brze windowse xp nego sto mi to radi stolni kompjuter...a hp u sebi ima 120gb disk, 1.6GHz VIA procesor i 2GB rama i naravno via graficku neku

EDIT : eh tek sad vidih ovo "dobru" u naslovu teme...pa nije da moja nesto briljira ali je u odnosu na netbook definitivno [makar bi trebala biti ] bolja
e da i sa svim ovim "boot" programima je ociscen komp...dize se samo ono sto je nuzn za rad...nedize se ni jedan adobe updater ili quick time ili itunes ili neznam sto sve ne...samo ono najosnovnije...

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 01.05.2009. u 21:51.
Red Dwarf je offline