View Single Post
Staro 01.05.2009., 17:23   #4
mem11_blast22
Registered User

Datum registracije: May 2009
Citiraj:
Autor skydec Pregled postova
Moje osobno iskustvo - preporučljivo ako stvarno nigdje nema manuala i ako nema sitotiska na matičnoj kaj se di spaja na FP.
Na matičnu spojiš PSU,CPU,VGA,RAM - tek tolko da može POSTati, uzmeš šarafciger i kratkospajaš dva pina i tak po redu. Nekad treba spojiti vertikalno a nekad horizontalno tak da treba svaki pin probat sa svim susjednim pinovima. Dok matična upali ta dva su za power switch. Nemoj spajati hdd nego pusti da komp dođe do kraja posta i napiše da nema s čega bootati i traži restart. Onda opet kratkospajaš po dva pina dok se komp ne resetira. Ti su za reset.
Za traženje ledica je najbolje da je sve u kućištu i da komp radi i onda pikaš ovu za power dok ne zasvjetli. A hdd led je najbolje tražiti dok se instalirava windows ili dok ulaziš u win jer onda hdd radi cjelo vrijeme pa nemreš fulat. Ili ako si u win instalirani staviš nešt kopirati na disk pa onda pikaš.
treba onda samo znati koja je žica za što na kućištu, inače hvala svima na pomoći
samo me zanima kak su ovi u servisu spojili moju trenutnu konfu, na žicama od kućišta ništa ne piše osim samo na jednoj- power led.
konfa je iz 2003. g.
mem11_blast22 je offline   Reply With Quote