Imam speed touch 780WL i jučer mi je nešt počel zezati sa wlanom. Stalno mi je dodjeljival ip b klase da bi navečer totalno odbil poslušnost. Nemogu se više spojiti u njega sa 192.168.1.1 probal sam prek wlana, lana i usb-a, probal sam pingati i piše timeout. Zval sam t-com, oni su me vodili kroz sve kaj sam i sam napravil, vele da očitavaju modem al da mi komp blokira, antivirus ili firewall, a sve to sam isključil. Danas su me zvali da su složili nešt u centrali a ja sam ga spojil na novi komp sa čistim windows xp. Zovem ja njih opet, opet ista procedura i opet se ja nemogu spojiti na njega.
Nabavil sam i staru siemens kasdu i probal sam se na nju spojiti i radi, ping je očitava, samo je problem da neznam šifru za ulaz u modem. Iz t-coma su mi dali 4 šifre:
admin - admin
admin - 0000
admin - adslroot
admin0000 - admin0000
ali ni jedna ne radi.
Evo ako netko zna u čemu je problem nek mi javi. Ili ako neko zna koju šifru za kasdu da je napiše,da nemoram s 56k na net.
Operater iz t-coma mi je izričito rekel da je problem u kompu a ne u ruteru. Ja sam već i na treči komp probal i opet ga ne čita a kasdu čita, čak sam probal spojiti komp-switch-ruter ali opet sve isto.
Ja mislim da je nešt u ruteru krepalo i da bi mi trebali dati novi ili taj popraviti.