Citiraj:
Autor Ziiky
Vi`s ti sta ti je ljubav ... instalira hebeni OS 6 mjeseci eheh 
Da me neko natjera na tako sta smatrao bi ga neprijateljem  pa bi i njega i komp izbacio vanka kroz zatvoren prozor 
Ipak XP je moja beba, u buducnosti W7 (nadam se) deinstaliram svake 2 godine i to uz Acronis boot sto traje cca 5 min.
Pa cu bez mnogo zajebancije igrati meni najdraze igre, sto SP, MP sto MMO ... sto sumnjam da ce ijedan ...nux-aš, pa ću onda surfati, slusati glazbu, gledati filmove, popiti pivkana, gembač, nabaciti koju rostiljadu sa klapom ... i prođe brzo pola godine  , a ti ces jos uvijek biti u fazi traženja funkcionalnog drivera ??!!
Ovo ispade `ko dobar vic, eheh, čak si ovu situaciju mogu i vizualizirati 
|
Gle, nije to instaliranje OS-a. To je izgradnja. Na sličan način se prave i ostale distribucije. To je za one koje zanima kako nešto radi. Svojevremeno me zanimalo kako rade dx-i pod win, pa sam išao učiti o tome. To se zove hobi. Ja sam iz hobija napravio (bolje reći sastavio) svoj OS, sa željom da skužim kako to sve skupa funkcionira ispod haube.
Bez uvrede, ali da su svi kao ti, ne bi bilo uživanja u igranju igrica, surfanju, slušanju glazbe itd. To je konzumiranje nečega što je netko osmislio i napravio, upotrijebio svoj talenat, a taj netko je prije toga morao puno vremena utrošiti na učenje. I da... puno toga je također plod entuzijazma i zezancije. I zanimljivo, sve to skupa
ne isključuje roštiljade, pivo i druženja.
BTW obična moderna distribucija linuxa se instalira s par klikova mišem.