View Single Post
Staro 19.04.2009., 16:37   #15
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
eh damn, nemam fizicki

ali sad me malo zbunjuju neke stvari...jer meni se dogodio samo taj jedan bsod oko 3 ujutro, sta bi znacilo da je memtest izdrzo oko 5h prije nego je puklo i danas evo vec drzi cijeli dan skoro

to je zbunjujuce jer je bsod na braticevom kompu bio svakih cca 15min, nekad vise nekad manje
i njemu se sad nije jos uvijek dogodio s mojim ramima pa vise ne kuzim bas i nisam ziher dal su rami

ima jos jedna stvar koju sam napravio u isto vrijeme kad sam i zamjenio rame na njegovom pc-u, a to je da sam mu hdd prebacio sa jednog sata utora na drugi

jel moguce da je zapravo to rijesilo problem? a onda ko zna zasto sam ja dobio bsod

mislim da cu zamjenit natrag rame pa cemo vidjet dali ce se problem vratit kod njega ili ne

edit, evo opet se dogodilo, i opet kaze: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+8fecc )
Code:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50)
Invalid system memory was referenced.  This cannot be protected by try-except,
it must be protected by a Probe.  Typically the address is just plain bad or it
is pointing at freed memory.
Arguments:
Arg1: fffffaa0045089a0, memory referenced.
Arg2: 0000000000000000, value 0 = read operation, 1 = write operation.
Arg3: fffff80002cf8ecc, If non-zero, the instruction address which referenced the bad memory
	address.
Arg4: 0000000000000005, (reserved)
jel je to onda sigurno memorija? nisam siguran kako protumacit rezultate jer opet nije mogo loadat dobre simbole za kernel...

Zadnje izmijenjeno od: Astral. 20.04.2009. u 02:51.
Astral je offline   Reply With Quote