View Single Post
Staro 08.08.2004., 12:35   #6
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by BladeRunner
ASUSice ti ne rade s Preskotima(bija je u Vidiju neki test),Abitice i neke od Gigabajta rade s preskotima superiška
Mini je taj VIDI sve misticniji i misticniji. Osim kaj im se testovi svode na "To je super" i "To je bez-veze" komentare, zanimljiva im je i ta izjava po pitanju Asusa. Ne samo da Asus ima sluzbenu listu svojih P4 ploca na kojima radi Prescott jezgra, nego sam se vise puta i sam uvjerio da na Asus plocama zaista i rade Prescott procesori (i to ne samo na novim P4 plocama, nego i na prvim revizijama, starim preko godinu i pol).

Drugim rjecima, pozivati se na nesto sto pise u VIDIju (a tice se direktno informatike) ravno je zabludi.

Trenutak kada sam prestao obracati paznju na VIDI i njihove komentare je bilo kada su prije dvije-tri godine na test dobili tada top model digitalnog foto-aparata od Nikona (koji je tada vrijedio bez objektiva nekakvih 50-70k kuna), pohvalili se testom na prvoj stranici,a test se sastojao od jedne slike samog uredjaja i kratkog clanka sa 4-5 recenica u kojem se tvrdi da je odlican. To im nije bio niti prvi niti zadnji "test" tog kalibra i ozbiljnosti. Na zalost. Sjecam se da je VIDI krenuo kao prvi casopis u nasim krajevima koji se bavio temom digitalnog dizajna, ali ubrzo je sve krenulo krivim smjerom.