View Single Post
Staro 17.04.2009., 17:14   #975
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
probaj s nekim drugim programom izmjerit jer mi ovo smrdi na lose ocitanje temperatura. pogledaj kako ti je napone ocitao hehe. i cini mi se da bi na tih skoro 70C coler na procu trebao radit na puno vise od 2200 (pretpostavljam da imas stock intelov coler).

Probaj s everest ultimate ocitat on je meni oduvijek bio pouzdan. Ova 72C je vjerovatno temp koju oni garantiraju da nece prec pod punim opterecenjem pod normalnim uvjetima rada jer je temp na kojoj krepavo dosta veca cini mi se oko 100C.

ako ti i s drugim programima ocita ovako visoke temp moja preporuka bi bila da kupis neki bolji cooler jer se da nac ok stvari za 150 kn sto stvarno nije puno a i smanjit ce ti buku. ako nista drugo probaj nekak modificirat stari coler tipa mos pricvrstit nekak 120 mm vent na njega al pazi da si garanciju neponištiš

edit:
Na toj intelovoj stranici koju si dao možeš kliknut na svaki parametar da dobiješ objašnjenje.
Evo direktan link http://processorfinder.intel.com/Pop...el=ThermalSpec
To je maksimalna temperatura unutar kucista pri kojoj proc moze radit pri punom opterećenju.

Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 17.04.2009. u 17:21. Razlog: ispravak netocnog navoda
Yoman je offline