View Single Post
Staro 14.04.2009., 22:01   #13
my_name
Premium
Moj komp

my_name's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
evo danas sam u vemulju uzeo AC Freezer64 pro. Ubo ga na proc i nastimao si Cool & Quiet. Temp se vrte od 30-33 stupnja u idle,nastimao sam si pojacavanje venta na 45 stupnjeva i taman na 63 pocne puhat ko lud... Ne prelazi 66 pri maltretiranju! Ja prezadovoljan!!! E da, ventilatore kucista sam poiskljucivao tako da nema propuha u kucistu (manja buka)!!!!
Inace Freezer je za sada zadovoljio a za cjenu od 160ak kuna je predobar....
Sta se mene tice ja sam rjesio problem...
Hvala svima koji su mi pomogli u postovima iznad,na drugom PF i deckima koji su mi pisali na PM!!!

Citiraj:
Autor Damir Kelic x Pregled postova
temp nemoze nikako ici na 103, jer se meni kad je dolazola do 72-73 odmah izbacivao iz igrica i zastekavao windows.

stavio sam novu pastu, cijelo kuciste rastavio, ocistio i sastavio, digo novi windows (Borg xp v6.0 64Bit) i digao cpu na 3.4ghz i sad mi temp 40, a kad je u loadu 55 . samo sam morao iskljucit od 4 venta 2, jer sa svima njima mi nemoze napajanje radit kako treba, mislim da je red za jace!!!!

pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
Frende! Neznam dal moze ili ne al ja sam dotaknuo cjev od hladnjaka i nisam uspjeo 2 sekunde drzat i sprzio se, tako da je temp bila jebena...mozda ne 103 stupnja kako je pokazao everest al nije bila ni puno manja...Uglavnom ja sam rjesio svoj problem i nemam vise volje se prepucavat oko temperatura!!!!!Pozzz...

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.04.2009. u 22:27.
my_name je offline   Reply With Quote