evo danas sam u vemulju uzeo AC Freezer64 pro. Ubo ga na proc i nastimao si Cool & Quiet. Temp se vrte od 30-33 stupnja u idle,nastimao sam si pojacavanje venta na 45 stupnjeva i taman na 63 pocne puhat ko lud... Ne prelazi 66 pri maltretiranju! Ja prezadovoljan!!! E da, ventilatore kucista sam poiskljucivao tako da nema propuha u kucistu (manja buka)!!!!
Inace Freezer je za sada zadovoljio a za cjenu od 160ak kuna je predobar....
Sta se mene tice ja sam rjesio problem...
Hvala svima koji su mi pomogli u postovima iznad,na drugom PF i deckima koji su mi pisali na PM!!!
Citiraj:
Autor Damir Kelic x
temp nemoze nikako ici na 103, jer se meni kad je dolazola do 72-73 odmah izbacivao iz igrica i zastekavao windows.
stavio sam novu pastu, cijelo kuciste rastavio, ocistio i sastavio, digo novi windows (Borg xp v6.0 64Bit) i digao cpu na 3.4ghz i sad mi temp 40, a kad je u loadu 55  . samo sam morao iskljucit od 4 venta 2, jer sa svima njima mi nemoze napajanje radit kako treba, mislim da je red za jace!!!!
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
Frende! Neznam dal moze ili ne al ja sam dotaknuo cjev od hladnjaka i nisam uspjeo 2 sekunde drzat i sprzio se, tako da je temp bila jebena...mozda ne 103 stupnja kako je pokazao everest al nije bila ni puno manja...Uglavnom ja sam rjesio svoj problem i nemam vise volje se prepucavat oko temperatura!!!!!Pozzz...