View Single Post
Staro 14.04.2009., 11:57   #77
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Toncho Pregled postova
Da ne otvaram novu temu zanima me jel mogu nekako iskljuciti onaj zvucnik na maticnoj sto kad upalis pisti
Gdje si ovu temu iskopao Inače nije moguće ugasiti taj zvučnik, nažalost. Kod DFI-jevih ploča je to npr. moguće preko jumpera.

Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Isto kao i na svakoj drugoj, samo ga iskopčaj, to su ti tri žice spojene na nešto okruglo i to sve spojeno na matičnu. Eto, pojednostavljeno
On priča o zvučniku koji je zalemljen na ploči, a ne spojen na istu preko pinova...

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Ajde, ajde, Uskrs je iza nas, ostavite se dlakavih jaja i bacite se na dlakave kocke radije...
@Raz: Ne pratim nV baš, no svakako je ugodno pročitati ovako nešto...trud se vidi, ko šiša estetiku/grafove, sadržaj govori sam za sebe...po meni-standardno Razerovski dobro
Hvala Bude uskoro i jedan osvrt na nereferentnu 790i Ultru, od EVGA-e, pa ću još nekih stvari dodati.

Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Odličan review, same pohvale s moj strane.
Za onaj unlinked mode nisam ni znao, zanimljivo
Hvala

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
to ima svaki nvidia chipset za intel procesore... uz podrsku za SLI, taj unlinked nacin rada memorije u odnosu na FSB je jos jedina pozitivna strana nvidia chipseta pred intelovim

ali niti to neki puta ne radi kako treba
Unlinked mod radi kak spada. Daleko od toga da su to jedine razlike između Intelovih i Nvidijinih čipseta...
Razer je offline   Reply With Quote