Citiraj:
Autor Toncho
Da ne otvaram novu temu zanima me jel mogu nekako iskljuciti onaj zvucnik na maticnoj sto kad upalis pisti
|
Gdje si ovu temu iskopao

Inače nije moguće ugasiti taj zvučnik, nažalost. Kod DFI-jevih ploča je to npr. moguće preko jumpera.
Citiraj:
Autor Hei$$e
Isto kao i na svakoj drugoj, samo ga iskopčaj, to su ti tri žice spojene na nešto okruglo i to sve spojeno na matičnu. Eto, pojednostavljeno 
|
On priča o zvučniku koji je zalemljen na ploči, a ne spojen na istu preko pinova...
Citiraj:
Autor windfucker
Ajde, ajde, Uskrs je iza nas, ostavite se dlakavih jaja i bacite se na dlakave kocke  radije...
@Raz: Ne pratim nV baš, no svakako je ugodno pročitati ovako nešto...trud se vidi, ko šiša estetiku/grafove, sadržaj govori sam za sebe...po meni-standardno Razerovski dobro 
|
Hvala

Bude uskoro i jedan osvrt na nereferentnu 790i Ultru, od EVGA-e, pa ću još nekih stvari dodati.
Citiraj:
Autor domina
Odličan review, same pohvale s moj strane.
Za onaj unlinked mode nisam ni znao, zanimljivo 
|
Hvala
Citiraj:
Autor maX
to ima svaki nvidia chipset za intel procesore... uz podrsku za SLI, taj unlinked nacin rada memorije u odnosu na FSB je jos jedina pozitivna strana nvidia chipseta pred intelovim
ali niti to neki puta ne radi kako treba
|
Unlinked mod radi kak spada. Daleko od toga da su to jedine razlike između Intelovih i Nvidijinih čipseta...