View Single Post
Staro 13.04.2009., 11:09   #9
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
pozdrav svima.
frend je uspio zgorit disk (krivo uštekao utikač na ladici).
ima li netko od vas polovan WD 5000AACS sa pločicom kao dole na slici da ga je voljan prodat? ili kakve su šanse da kupnjom novog diska aacs dobijem istu seriju sa istom pločicom? inače disk je kupljen u diskontu24
probao sam stavit pločicu od AAKS ali motor se nije pokrenuo.
na disku su važni podaci, ali nemamo 1500 kn za profi uslugu.
Hebote, pa kako je to uspio!?

Gle, ako su ti toliko vazni sami podatci......1500 kn i nije puno za posao ako je su uistinu vazni podatci u igri, a ne npr. kolekcija mp3-a ili filmova.

Prije par mj. je meni riknio HDD od 500 GB sa kompletnom kolekcijom mp3-a......skoro su mi suze potekle i nikavo vracanje podataka nije bilo moguce.........a desilo se usljed povecanja jedne particije. No, disk nije "riknio" doslovce, vec su samo otisli svi podatci jer se tokom povecanja particijie "zblokao" hebeni program. Pas mtr.......
I eto, disk i dalje radi kao beba a taj hebeni program vise necu ni pogledati.

Sto se tice mjenjanja same elektronike, mislim po onome sto sam citao da ti to nece pomoci.
Nadam se da ce zamjena diode pomoci i da neces morati kupovati novi HDD i da ces uspjeti vratiti podatke!

Sretno!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote