View Single Post
Staro 12.04.2009., 23:09   #58
my_name
Premium
Moj komp

my_name's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Kako ohladiti AMD Athlon 64 X2 6400+

Danas citam slicnu temu ovdje na forumu i postavim pitanje al u medju vremenu tema nestala!!!

Citajuci temu odlucim pogledat kakve su temp na mom athlonu kad iznenadjenje!!! Temperatura 103 stupnja!!! Da dobro ste procitali!!!
Cisitio sam komp prije 7 dana pa sam to iskljucio kao razlog zagrijavanja al me nesto kopkalo pa sam ga opet otvorio i vidio zacepljen hladnjak...
Ok, odem ga ispuhat...ocistit i opet na stol... mrcvarenje 20 minuta i temp na 73 stupnja. Bolje nego prije al opet mi se cini previse.
Zaboravio sam napisat da sam ukljucio jos 4 ventilatora da rade propuh u kucistu pa je temp pala za jos 3-4 stupnja...
Interesantna stvar je da je proc na tvornickim postavkama i da nikad nije bio clockan a nikad prije nije radio ovakve temperature!
Odlucio sam kupit hladnjak al neznam sta da uzmem za ovu moju grijalicu, htjeo bi nesto da nije bucno jer mi stoji u dnevnom blizu plazme pa nije bas fora da imam neki usisivac blizu dok gledam film!!!
Igrice me ne zanimaju a maltretiram ga sa komprimiranjem muzike i filmova ako to ista znaci!!!
my_name je offline