View Single Post
Staro 09.04.2009., 17:24   #10
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Izvinjavam se autoru teme sto mu upadatam, ali i ja imam slican problem.

ADSL 768/64 je veza, modem Thompson SpeedTouch 530 V5. Do prije nekih 3-4 mjeseca je sve radilo kako treba. Odjednom, iz nepoznatog razloga ping mi pocinje divljati u CoD2 i CoD4. Sve ostale igre idu kako treba, samo CoDovi imaju problema. Ping mi je konstantno preko 150 u CoD2 (nema sile da padne ispod 150, u CoD4 slicno sranje.
Dok pratim desavanja na serverima preko HLSW-a ping je normalan (30-80, zavisno od servera). Cim udjem u igru (CoD2 ili CoD4) ping je preko 150 i nikako da padne na neku normalnu vrijednost. Ako je server los i svi ostali imaju pingove recimo 400 meni je obavezno preko 550.
PB je zadnji i up-to-date, ima li neko rjesenje za ovu glupost? U tih 3-4 mjeseca su bile dvije fresh reinstalacije windowsa i svega sto ide uz njih. Nista od softverskog paketa sto sam koristio ranije nije mjenjano, dakle sve je isto kao i dok je to radilo kako treba. Hardver isto nije mjenjan na ovom kompu.
jel si probao ukucavati u konzolu za poboljsavanje pinga.imas par naredbi i za dvojku i cetvorku.progluglaj