View Single Post
Staro 09.04.2009., 18:15   #161
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova

ja bi savjetovao svim da to ne rade jer vjerovatno monitor vise nikad nece vidjeti, dok ne dobijete servisnu primku da je netko preuzeo i zaprimio monitor kao da ste ga ostavili negdje na cesti. A kad si vec to sve napisao po kojem to clanu posaljes tuzbu i za sta??? ako proizvodac daje garanciju da monitor ima manje od 9 pixela onda ako imas 2 to ti ne ulazi u jamstvo, samo ce ti naplatiti pregled. Ne ide to za tuzenje samo tako, moze i firma tebe tuziti zbog klevete i rusenja ugleda firme i zaracunati ti pad prometa za 2 godine i kamate ako to tako gledas

Ne, ne.. krivo shvaćeno totalno.
Ovako, kupim monitor i primjetim da ima bad pixela no ne vraćam ga zbog toga niti ga reklamiram zbog toga kod vas nego ga jednostavno vratim jer sam ga kupio na daljinu i jer imam 7 dana fore da vratim proizvod po članku 45 ne navodeći razloge.

Koji servis, koji pregled, koji pismeni zahtjev za raskid ugovora ? U kojem to zakonu piše, koji su to članci ? Neki interni samo za vašu trgovinu ?

Dakle da karikiram, stanujem 2 ulice dalje i kupim online monitor, ispostavi se da ima 1 bad pixel i ja ga fino vratim po članku 45 uopće ne spominjući bad pixele, donesem ga osobno i vi ga morate zaprimit.... jes možda bezobrano ali možete mi stavit soli na rep....

Svako vaše ponašanje koje ide protiv članka 45 sa nekakim dodatnim zahtjevima, pregledima i sevisima samo ide vama na štetu ako se podigne tužba da niste ispoštovali članak 45... koji crni bad pixeli...
stuc je offline   Reply With Quote