08.04.2009., 09:14
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor Pisifreak
Moje napajanje chieftec koje je doslo 400 kn prije 6 mjeseci prozujalo je iz nepoznatih razloga. Znaci normalno radi i nakon par minuta pocne zujati po par sekundi pa opet normalno, pa tako.... Ja sam ga otvarao, cistio, nema vise prasine, ali i dalje zuji.
|
Citiraj:
Autor Pisifreak
Gle ima naljepnica da bi htio otvoriti kompletno napajanje, ali ja sam samo skinuo onaj dio metala koji je iznad ventilatora, da bi njega ocistio, tako da nisam otvarao kuciste napajanja (ocito si to mislio). To se nebi ni usudio napraviti da nebi zeznuo nesto.
|
nhf i nemoj se sada odmah uvrijediti, ali jedno govoris pa drugo. jesi otvorio na kraju napajanje ili ne? jer ovako mi se cini da si mozda otvorio samo kuciste, koje je imalo naljepnicu jedne bocne stranice (one sa koje se pristupa maticnoj itd). ako je to slucaj, onda totalno si se krivo izrazio, da ne kazem pogresno. i imas garanciju na napajanje u tom slucaju, bez ikakvih problema  .
|
|