View Single Post
Staro 08.04.2009., 02:29   #5
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
raskopao sam, pa, recimo nekolicinu napajanja. od starih AT napajanja sa prekidacima pa prema danas, sve su sklopljena na isti nacin - cetiri serafa drze poklopac sa stranicama zaserafljen za kompetno napajanje (recimo postolje gdje je elektornika napajanja). ovo unutra sam vadio takoder van, ali sada to nema veze.

nego, nema nigdje nikakve naljepnice na tom napajanju? mala, okrugla, taman da pokrije jedan od tih serafa? jer onak, i na MS srotovima sam vidio to, mislim da bi i jedan chieftec trebao imati isti shemu.
ako nema, moja duboka isprika, ali svejedno se napajanja ne otvaraju ako zelis da garancija i dalje vrijedi 5/5.

sto se tice reklamacije, iznimno jako tesko da ce ti se to uvaziti kao predmet reklamacije. prije nego sto krenes sa ispitivanjima i nevjericom, masa ljudi je imala jako slicnih problema sa 8600 nvidia serijom grafickih, mislim da nije nikome priznata garancija. a takoder, ovdje korisniku sa foruma - mymoon, njegov seasonic takoder zujka pod opterecenjem, odbijen na reklamaciji. ali nista te ne kosta nazvati i pitati trgovinu gdje si uzeo napajanje dal mozda reklamacija prolazi za navedeni problem.

Burko je offline   Reply With Quote