View Single Post
Staro 04.04.2009., 05:26   #60
LeonWolf
Registered User

Datum registracije: Apr 2009
Smile

Googlao sam malo da vidim koja je najkoristenija distribucija linux-a i naletio na ovu temu.

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
...bez mnogo zajebancije igrati meni najdraze igre, sto SP, MP sto MMO ... sto sumnjam da ce ijedan ...nux-aš, pa ću onda surfati, slusati glazbu, gledati filmove...
@Ziiky ne bih se bas slozio sa tobom. Ja na ubuntu-u (koji sam prije 2 dana installirao po prvi put) normalno (bez ikakvih problema) igram MMO igrice, a za one koje nece da funkcionisu kako treba uvijek postoji VMWare za virtualizaciju xp-a i instaliranje (to meni ne predstavlja nikakav problem). Ponajvise sam presao na linux zbog cestih crasheva Windows XP-a a ubuntu sam odabrao jer mi ga je jedan drug (koji ga koristi vec par godina) preporucio. Nisam expert za linux-e (noob sam) jer kao sto sam vec naveo installirao sam ga tek prije 2 dana, ali bar ono sto meni treba (photoshop, par igrica poput silkroad-a i cs-a, office i jos poneki programcic) na Ubuntu-u uz Wine ide kao podmazano. BTW uz citanje (u mom slucaju) Ubuntuovog "Help"-a sam za par minuta podesio konekciju za net, a onda je uslijedilo googlanje za ono sto nisam mogao pronaci u "Help"-u.

Pozz
LeonWolf je offline   Reply With Quote