Jutro svima!
Evo meni dobro počeo dan, dobio sam torbu za laptop ničim izazvan :P Još da imam laptop
Anyway, da, cooler ima dodatni heatpipe, što sigurno bar malo pomaže jer ne bi išli bezveze u dodatni trošak.. No kad se sve zbroji, nemam osjećaj da će grafička biti tako bučna kao HD4870 (s kojom jedinom imam iskustva).
Naime, ako gledam
rezultate grijanja i buke - ispada da je buka ista kao kod HD4870 ali su temperature u loadu 22C niže. E sad, ako je preglasna, imaš opciju da malo stišaš vent i da temperature budu višlje 10-15C, a da opet nisu tako visoke kao kod HD4870.
To je iskreno ono na što ja ciljam. Mislim, ak netko u roku 2 tjedna kod nas stavi u prodaju neku dobru s nereferentnim hladnjakom neću se ni malo dvoumiti, ali nekako sumnjam.. Proći će mjesec-dva dok se to ne dogodi, a toliko mi se ne čeka.. Već sam mjesec dana na X1950, i jedino što me "spašava" je to što nisam imao baš vremena za igranje tak i tak (a prije tog sam igrao Fallout 3, koji mi je čak ok i radio na X1950 uz malo manje detalje, tj rezoluciju). Al dodatnih 4-5-6 tjedana mi je ipak malo too much :/ Sad samo čekam nekih 7-10 dana dok se cijene ne normaliziraju, i to je to.. Još ih nema ni HGSpot, ni Ve-mil, ni ASBIS.. MSAN cjenik više ne mogu skinuti pa ne znam, makar su u
Protisu nude ASUS-icu, pa ako nisu sami uvezli (što sumnjam) vjerojatno MSAN ima bar ASUS-ove kartice na lageru. U svakom slučaju, još previše velikih distributera nema karticu u ponudi, pa sumnjam da su cijene baš nešto realne.. Hoću onu cijenu od oko 1800kn!