Citiraj:
Autor Cele303
Nikakvi rezovi, jednostavna logika koju ovdje jedino Burko ima koliko vidim... Ako prvi na svoju ruku uvezeš određeni broj kartica normalno da ćeš dignut cijenu za ekipu koja želi biti prva, poslije kad se ponuda upotpuni kod konkurencije lagano korigiraš cijenu, nikakva nauka ali nekima teško za shvatit...
Znači 4890 se može nabaviti za 200kn jeftinije nego prije 24 sata a još ponuda nije potpuna, niti sa dućanima niti sa proizvođačima i njihovim inačicama 4890...
Sama 4890 još nije spremna za testove iako su preliminarni testovi obećavajući i tu je Ati tradicionalno pogriješio, nvidia ima driver spreman za 275gtx prije izlaska u prodaju a Ati to usputno rješava kao i obično...
|
Ma ne, sve 5 Cele, ja sam se šalio za ovo rezanje u zadnji tren

Ono što uvijek postoji je preporučena cijena, koje se neki dućani drže, neki ne, neki distributeri to malo žešće natjeruju (iako je ilegalno) neki ne i tako... Zato je uvijek pitanje koja je to "preporučena cijena".. Možda je ovih 1990kn najniže što će ići, a možda može i do 1700 (izmišljam), al mi e možemo te cijene pogoditi.
Usput rečeno, ASBIS još nema HD4890 u svom online cjeniku, nema ni najave kad će. Al valjda bude ovih dana.. Zato rekoh - ovih tjedan dana cca sljedećih će pokazati pravo stanje.