View Single Post
Staro 02.04.2009., 01:36   #87
Cele303
Banned
Moj komp
 
Cele303's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Rijeka
Postovi: 337
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
a nisam njemu ni kontrirao pa da bi ti sad bio zbunjen .
Vise ovima koji su pizdili na moj raniji komentar da je u pitanju samo OCana 4870 i da ati slijedi nvidiu po sranjima. Ajde, neki su to jos odmah i shvatili cim su procitali specifikacije ali su jos uvjeravali sebe i ostale da ce grafa biti zvijer i neki gtx260 c216 killer kada se OCa. OC je dobar, znacajne promjene na PWM dijelu su ocito dale svoje ali rezultat dobiven njime bas i ne odusevljava. A s trenutnom cijenom gtx260 od 1400kn grafa trenutno nema sto traziti na trzistu.

Srecom po ove kojima se svidja, sve je podlozno promjenama pa tako i cijene. Nece dugo biti ovako visoke jedino sto cemo mi vjerovatno taj pad vidjeti nekih 2 mjeseca nakon ostatka svijeta.

Evo cijene već na 2094kn, kakvih 2 mjeseca, netko je crnjak kao i obično...

Kartica je tek izašla, nema ni poštenog supporta, nema ni nekog izbora još, di se žurite? Dajte prvo priliku da pokažu što imaju... Da je bezvezna kartica u pitanju nvidia ne bi izbacila kontra karticu, i tu igru sa tržišnim natjecanjem igraju malo veći igrači od nas tu na forumu pa je smiješno pričati o uspjehu ili neuspjehu jednog cijelog modela kartica...
Cele303 je offline   Reply With Quote