View Single Post
Staro 01.04.2009., 23:06   #14
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova

gdje to vidiš razlika stock 2-3 stupnja? jesi li zapravo testirao? u mojim realnim stanjem dosta ide niže nego orginalni Intelov hladnjak ( usto baza na orginalnim je tragokomična neravna )

Nisam testirao. Ali čitam/gledam i ne vjerujem, ima Mugena 2 koji se griju na dosta više od 80 stupnjeva na mizernoj voltaži od 1.3

BTW, dali se sa Mugenom dobije 1366 retention kit?

Ja nemam najmeru provocirati, ali dizanje Mugena u nebesa kao "the one" kulera za i7 (od strane nekih - ne ti ) je malo potpuno nerealno sa obzirom na to koliko je nekad (i nekima) to loš kuler

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
skrenuo si temu predaleko . odgovor je : vrijedi li Noctua s 460kn ( još da doplatiš , citriram " Osim cijene, jedina mana ovog hladnjaka je to što se ne isporučuje u paketu s mehanizmom za montažu na LGA1366 procesore već je ovaj kit potrebno dokupiti." ).
IMHO ne vrijedi 460 kn. ALi opet, sa druge strane, radije bi uzeo nju i dao 100 kn više, te imao vrlo solidan kuler, nego uzeo Mugena 2 u molio se Bogu da mi temperatura ne bude 100 stupnjeva sa 2 fana! Mislim, apsurdno je to da komad aluminija i bakra ima takve "primjerke" ajmo ih tako nazvati, mada ovdje nije riječ o RAMima ni procesorima, da se hvatamo za pojam "kakvog si primjerka ubo" ali nešto očito smrdi sa Mugenom, jako, kad neko ima temp 100, a neko 75