View Single Post
Staro 01.04.2009., 13:25   #2
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ma mogu dat i 20 godina garanciju... pas to se ima "pokvariti" ? Jedino ventilator, hladnjak je pocinchan, heatpipteovi dovoljno debeli da ne propuste plin. Smijurija
No drugo me zanima: mora se dokupiti bolt thru kit. Pa gdje se to moze u hrvatskoj dobiti? Ja si upravo sarafim isti taj i7 965, kod mene je igra uobicajeniji Thermalright 120 extreme i isto ne dolazi sa bolt thru kitom, ali srechom, Links ga ima, pa nemoram postom narucivati iz jurope Zanimljiv mi je detalj da dakle kit otraga moze stati na postojeci hladnjak. Vjerujem da je isti straznji dio i thremalrightov. A straznji hladnjak, je mislim isti i na mojoj GE x58 extreme maticnoj, pa sam bio u dilemi (na x48 DQ6 sam jedva ostavio originalne straznje hladnjake i nekako sa pronadjenim maticama i obujmicama izmedju pricvrsio Thermalrighta, da ovce ostanu na broju i vuk bude sit ;P )...no dakle ovdje nece biti tog problema, ako nosachi mogu ici preko tog hladnjaka.
Ipak me razocaralo u testu da nema ama bas nikakvog usporednog hladnjaka. Pa ljudi bozji, morali ste barem originalni hadnjak koji dolazi sa extreme procesorom postaviti za usporedbu????
Takodjer sam vrlo zbunjen da se temperature sa tim fensi hladnjakom penju preko 80 stupnjeva na procesoru na stock frekvenciji inaponu??? Bas ste zato morali posuditi i staviti barem kod nas rashirenu thermalrgiht120tku, thermaltake big typhoon ili barem stock kuler, jer ovako test nema nikakvih referenci. Ili u drugom grmu lezi zec? Testirani hladnjak se nebi pokazao bas efikasnim pred konkurencijom za svoj novac?
Overhaul je offline   Reply With Quote