View Single Post
Staro 31.03.2009., 12:53   #87
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
@TomRi:
Jel te mogu zamolit da izvrtis dva testa u IOmetru (@ostali: nemojte se smijat, molit cu lijepo )
pa da svi konacno vidimo sto taj MFT sa tim Transcendom moze ... a ne da se tu "natezete" bezveze

unaprijed
Nema frke, no je jel to ono od čega se uspori cijeli disk i komp?
pa je darQ imao problema, nadam se da tu to neće biti slučaj

Citiraj:
Autor darQ Pregled postova
ovaj test mi je malo usporio komp...
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Da, stvarno ga ubije,
ali to je normalno za takav load (kao da pokrenes 4 COD 5-ice odjednom).
Citiraj:
ev i men je poslije ovog drugog testa malo opao write...
hmhhhh
nemojte više testirati ovaj drugi test od dh41400
Citiraj:
čovječe, ovaj dh41400 nam strgo diskove svojim savjetima, gad jedan zečiji, ko zna, možd je to i namjerno napravio

Citiraj:
i niš, odradim ja taj IOmeter, pokrenem benč, kad ono, umalo me šlagiralo
sve se prepolovilo a ovo za 4k fajlove ošlo ispod megabajta...
stero u vražju mater i IOmetre i pola pcekspert foruma, opet obriso particiju i napravio novu tokom instaliranja w7 na laptopu, i za sad sve ok radi...

više me ni isus neće negovorit da pokrenem IOmetre na ijednom od svojih diskova

evo, ako je to uopće dobro podešen test? stavit ću full screenshot di se vide i postavke
(zanemarite ovo desno, to curi na telku pustam snimku beverly hillsa, kako Sa_stilom veli, sve to ima i svoje minuse,
pa eto, možda i bench pati zbog potrošnje resursa )

dh41400, ako treba još nešto, samo javi. mene isto zanima kako stoji taj šrotex disk u ssd svijetu.

slike:
prvi test, 8kb

drugi test, 1.start - 2.end

pa ti sada reci jel to valja, jer ja ne znam

Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
TomRi, ja te nisam napadao, ja sam bio ljubomoran. Totalno si krivo shvatio kad sam rekao, ja ne mogu svršavati na benčeve ko Tomo, to je bilo onak, čista zayebancija i ljubomora, ali ionako se gleda reallife i kako tebi kao korisniku odgovara. Zato sam te i pitao, kak ti se sistem ponaša.

Nema niš loše u benču, i ponavljam, stao si na krivu nogu nisam te ni najmanje napadao niti predbacivao.

btw: I ja živim s curom 4 godine, zato, tišina (ali nije to nešto s čim se čovjek hvalit može )

Aj, žiwjo!
onda sam te krivo skužio, ma meni je bilo čudno što me napadaš za 2 postana benča,
a po meni je cilj da na forumu razmjenimo iskustva tako da drugi što bolje prođu. to je i autor ovog topica isto napiaso u prvom postu
I sam sam tako na temelju postova članova upravo sa ovog foruma kupio skoro svaki komad hardwera,
ne vjerujem ovima u marketingu, ipak je review člana vrijedniji od brojke na papiru.
bitno da smo si ok i bez svađanja, a hardwera ce uvijek biti

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
U ovoj temi iznosite svoja pitanja u vezi kupnje te iskustva i preporuke o solid-state diskovima svih veličina i kapaciteta.

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 31.03.2009. u 13:09.
TomRi je offline