Citiraj:
Autor sina xx3
greg SE,..........jesi stvarno imao ovakav problem i dali je rješen fleshanjem biosa?........,jer sam evo upravo jutros zvao Links servis i čovjek kaže da nikad nije čuo za ovakav slučaj i da naravno nemam pravo na nikakvu reklamaciju jer kao proc i ploča rade na defaultu normalno a da bilo kakvo clockanje ne podliježe pod garanciju.
|
a ne bi pricao da ne znam (barem nesto

) o onome o cemu pricam. I da, obicno kad-tad te stvari skrpaju ali za 5-6 updatea biosa (nekada ni to ne pomaze jer su ploce jednostavno fizicki lose) treba proci 2 godine valjda. Pa sad, ako mislis da ti se isplati cekaj. Naravno bez garancije da ce se cekanje isplatiti. Mozes probati poslati mail njihovom supportu, dobit ces odgovor da oni ne preporucuju dizanje taktova iznad tvornickih i da nisu nist krivi.
Pravo na reklamaciju toga naravno nemas jer je ploca ispravna. Svi proizvodjaci, pa cak i oni koji zive od OC mogucnosti svojih ploca tipa DFI uredno se ograde od svih problema koje bi iste mogle imati prilikom OCa. To sto je nesto reklamirano kao overclockersko ne znaci u tom slucaju bas nista. Pa i AMD ce ti dati AOD i reci clockaj dokle ide ali ispod sitnim slovima ti lijepo pise da ako nesto sjebes garancija ne vrijedi i da oni nisu nist krivi
Inace gigabyte mi je prva asocijacija kada cujem onu pjesmu od TBFa