Skuzaj,tek sam danas pogleda mail.Inace modem sam proslijedio prijatelju koji se nesto sitno razumi u mrezu.inace sinoc smo pokusavali spojit se8opet),resetirali smo modem na tvornicke-stavili mu adresu 192.168.2.1,stavili ga u bridge mod(i nista vise na modemu nismo mijenjali od tvornickih),router takoder resetirali,stavili adresu 192.168.2.2 stavili u ppoe mod,upisali sifru kor. ime od t-coma ukljucili dhcp.Zatim ih spojili zajedno,normalno iz lana na modemu u wan na routeru,u modem dsl kabel,iz routera kabel u comp i u router spojili switch sa jos par racunala.Lan normalno radi preko routera,ali internet ne radi.Inace u statusu routera vidim,da se pokusava spojit,ali ne uspijeva(connecting-disconected-connecting...).u statusu modema cak vidim brzinu moga interneta(15690 downstream i 758 upstream ili tako nekako),ali isto tako stoji adsl disconected.na zalost trenutno ti ne mogu posalti slike postavki jer d-linkovi nisu kod mene8prijatelj ih odnio kuci da pokusa se spojit od sebe).Inace,sifru i korisnicko ime sam 100% tocno upisa,u modemu nista nisam mijenja osim lan adrese i bridge mod,a u routeru sam samo postavio ppoe i upisao kor. ime i sifrui to je to.Znaci nisam cackao po postavkama(jesam prije ali nakon resetiranja na tvornicke nisam).Ako ima kakvu ideju bez slika postavki,ili sacekaj da se d-linkovi vrate.
Hvala na odgovoru.