Citiraj:
Autor Matt
Neću niš više reći samo se molim da ti proradi. Sad bi bio još veći smijeh da ti radi i na starom napajanju
Al dobro, cijeli komp ti je pic pic stoga nek ga napaja neš kvalitetno.
Ajde javi čim prije. Učim za ispit al sam tolko nervozan, jer da si negdje u blizini zapalio bi auto i došao do tebe i ne bi se dao iz kuće dok to ne bi riješili. 
|
Pa kontam da bi i radilo na starom al ovo jače napajanje bi mi kad tad u budućnosti zatrebalo. Čak sam morao prodati PS2 da ga kupim! Evo sad kad sam promijenio to u BIOS-u da pci-e bude primary krene se palit, prikaže 7900gs 256mb, i onda nastane black screen. Krenem ponovo, uletim u bios, izađem, pojavi se logo windowsa i onaj loading pa zatim opet black screen.
Što dalje? Sorry matt što te ometam, samo ti uči pa kad budeš imao vremena, ispit je važniji od mog igranja.
EDIT:
Matt nakon promjena u bios-u napravio s driverima ono što si rekao i RADIIIIIIIIIII

Veselo cvrkuta, undercover mi se prvi našao pod rukom i na najvećoj rezoluciji i high detaljima radi bez ikakvih problema. 8.4. prijepodne sam u Zagrebu pa ako budeš imao vremena i bio tamo negdje imaš cugu, dvije, tri...